Over Henk Boer Winery

The story behind

Wie wij zijn

Henk heeft van zijn hobby jaren geleden zijn beroep gemaakt. Studies doorlopen en veel geproefd, heel veel geproefd. De liefde voor en de kennis van wijn maken Henk Boer Winery. Zo’n 40 jaar op vakantie naar allerlei wijnstreken en daar alles proeven en beleven. De kinderen met de benen in de nek achterin de auto op de terugreis omdat de auto tot de “nok” gevuld was met wijn. Lang natafelen en praten over geuren, kleuren en smaken hebben Henk gevormd tot wijnliefhebber bij uitstek.

Het goede advies geven voor zowel huiswijnen als voor wijn/spijs combinaties zijn voor Henk altijd een grote uitdaging. Henk zoekt net zolang tot de juiste wijn gevonden is.

 

Naast het leveren aan horeca houdt HBW zich nog met vele andere zaken bezig. Zo zijn we al jaren partner en leverancier van Theater Festival Boulevard en Festival Circolo, HBW heeft ook bv. Opera op de Parade, Cor Unum, TGG, Dertien Hectare en andere culturele happenings gesponsord.

Henk Boer Winery heeft behalve horeca ook particulieren als klant in het hele land. U kunt ons dus overal tegenkomen en onze heerlijke wijnen proeven.

 

Het team van Henk Boer Winery

Henk Boer
Beau Boer
Marga van Rheden

Wijnreisjes

Ieder jaar maken we een wijnreis, op zoek naar nieuwe wijnen. We trekken door Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Kroatië. Daar proeven we net zolang totdat we een nieuwe parel hebben gevonden. Een enkele keer gaan we verder dan Europa, bv naar Argentinië en Chili. Ook daar halen we de heerlijkste wijnen. Andere landen ontmoeten we op grote beurzen of de producenten bezoeken ons.

Wijnproeverij

Wilt u meer weten over wijn, wilt u een leuk bedrijfsuitje of wilt u graag met vrienden en familie een leuke proeverij, dat kan allemaal. Het kan bij ons in het proeflokaal of op locatie.

Klik hier voor meer informatie over wijnproeverijen